Afspraak

Bij Tandheelkundig Centrum van Dedem kunt u terecht op afspraak. Onze patiƫnten kunnen binnen 10 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Afspraak annuleren

We vragen u om afspraken alleen af te zeggen als het echt niet anders kan. Dat moet dan wel minimaal 24 uur van tevoren. Afzeggingen voor maandag moeten dus uiterlijk vrijdag telefonisch bij ons gemeld zijn. Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of bij afwezigheid zonder bericht, zijn wij helaas genoodzaakt om kosten hiervoor door te berekenen. Deze worden niet door een zorgverzekeraar vergoed.

Het niet ontvangen hebben van een herinneringsmail is geen geldige reden voor een niet-nagekomen afspraak. U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van een gemaakte afspraak.

U kunt geen afspraken maken, verzetten, annuleren via de mail.