Coronavirus: Update

Beste patiënten/cliënten van Tandheelkundig centrum van Dedem,

Via de officiële kanalen hebben wij vernomen dat wij onze werkzaamheden in de tandartspraktijk grotendeels mogen hervatten. Wij vinden uw mondgezondheid erg belangrijk, dus zijn blij dat we weer voor uw klaar mogen staan!

Om te zorgen dat iedereen optimaal beschermd is, hebben wij een aantal veranderingen doorgevoerd in zowel de wachtkamer als tijdens de behandeling.

Hierbij volgen wij de leidraad die is opgesteld door de landelijke organisaties voor mondzorg in Nederland.

Vanaf woensdag 22 april kunt u weer naar de praktijk bellen om een afspraak voor een controle of behandeling te plannen bij uw eigen tandarts. Er zit een team van telefonistes klaar om al uw vragen omtrent Covid-19 en uw tandartsbezoek te beantwoorden. Onderstaand een korte samenvatting van de belangrijkste veranderingen.

  1. Wanneer u een afspraak heeft ingepland ontvangt u een dag van te voren online of per SMS een triage vragen lijst. Wij vragen u deze voorafgaand aan uw afspraak in te vullen.
  2. Bij binnenkomst in de praktijk zal er de mogelijkheid zijn om uw handen te desinfecteren.
  3. de wachtkamer is nu dusdanig ingericht dat het altijd mogelijk is de noodzakelijke 1.5 meter afstand tussen elkaar te behouden.
  4. Wij vragen u om zoveel mogelijk alleen op uw afspraak te komen. Bij gezinscontroles wordt de gang van zaken bij het maken van uw afspraak besproken.
  5. Kom op tijd. Niet te vroeg en niet te laat. Dit om zo min mogelijk mensen binnen de praktijk te hebben.
  6. De behandelaars (tandartsen en assistenten) zijn extra beschermd voor ieders veiligheid.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wij gaan er weer alles aan doen om u de benodigde tandheelkundige zorg in een veilige omgeving te verlenen.

Vriendelijke groeten,